Iedereen heeft rechten
Onze advocaten staan voor u klaar
Expertise
Centraal gelegen in Alkmaar

Contactgegevens

Collet Advocaten Alkmaar

Luttik Oudorp 80

1811 MZ Alkmaar

              

T 072 5154620

F 072 5153884

E alkmaar@colletalkmaar.com

 

Het kantoor is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 – 12.30 uur en van 13.30 – 17.00 uur.

Collet Advocaten Alkmaar is een sociaal en laagdrempelig advocaten-kantoor dat zich richt op particulieren en kleine bedrijven.

 

De focus van het kantoor ligt van oorsprong op het vreemdelingenrecht. Naast onze expertise op dit rechtsgebied, bieden wij u ook u ook onze deskundige rechtshulp aan op andere terreinen. Het kantoor is gespecialiseerd in zowel het publieke- als het private recht.

 

De cliëntele van het kantoor bestaat voor het merendeel uit vreemdelingen. Binnen het vreemdelingenrecht kunt u denken aan zaken over de toelating tot Nederland, het verkrijgen van een verblijfsvergunning onder verschillende beperkingen, visa, Wet arbeid vreemdelingen (WAV), boetes binnen de WAV, naturalisatie en veel meer.

 

Het kantoor behandelt tevens algemene bestuurszaken. Te denken valt aan zaken op het gebied van sociale voorzieningen en sociale verzekeringen, maar ook aan subsidieverleningen en vergunningen.

 

Binnen het strafrecht behandelt Collet Advocaten Alkmaar strafzaken bij de rechter in eerste aanleg en ook in hoger beroep. Daarnaast kan Collet Advocaten Alkmaar u bijstaan als u verzet wilt instellen tegen een boete die door het Openbaar Ministerie is opgelegd. Onze medewerkers fungeren als piketadvocaat binnen zowel het strafrecht als het vreemdelingenrecht.

 

Voorts kan Collet Advocaten Alkmaar u deskundig bijstaan in verschillende privaatrechtelijke zaken. Van familierechtelijke geschillen tot aansprakelijkheidsrecht, huurrecht en arbeidsrecht. Wij hebben daarnaast medewerkers die gespecialiseerd zijn binnen het incassorecht. We richten ons op een breed publiek. Zowel particulieren als bedrijven wordt bijgestaan.

 

Nieuwsberichten

U kunt rekenen op een professionele en gedreven aanpak van onze medewerkers. Neem vrijblijvend contact op met Collet Advocaten Alkmaar om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag verder!