Songül Kahraman

SK.jpeg

Songül Kahraman is sinds 2007 verbonden aan Collet Advocaten. Zij heeft staats- en bestuursrecht gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens haar studie heeft zij gekozen voor specialisatie in het vreemdelingenrecht, waaronder het Turkse Associatierecht.

Zij staat zowel particulieren bij als bedrijven op diverse rechtsgebieden. Naast haar expertise binnen het vreemdelingenrecht voert zij een algemene praktijk om haar cliënten op diverse terreinen te kunnen bijstaan.  

U kunt rekenen op persoonlijke en professionele rechtsbijstand, waarbij de aandacht uitgaat naar het vreemdelingenrecht, arbeidsrecht, huurrecht en sociale zekerheidsrecht.

Sinds augustus 2019 houdt zij kantoor bij Collet Advocaten Alkmaar alwaar zij haar praktijk voor eigen rekening en risico uitoefent. Zij is gezamenlijk met de andere advocaten van Collet Advocaten Alkmaar verzekerd voor aanspraken vanwege beroepsfouten bij de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar AON. Zij beschikt momenteel nog niet over een derdengeldenrekening en kan daarom geen derdengelden ontvangen. 

 

Zij heeft een eigen kantoorklachtenregeling (klik hier).

Wanneer u ontevreden bent over de kwaliteit van de dienstverlening of over de declaratie kunt zich wenden tot de klachtfunctionaris mr. J. Wedemeijer (072-5154620).​

Zij is mede-initiatiefneemster van de website www.ontslagkompas.nl die u kunt bezoeken voor al uw vragen over het arbeidsrecht.

Mr. Kahraman heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Arbeidsrecht

- Vreemdelingenrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Kahraman Advocatuur

Luttik Oudorp 80

1811 MZ, Alkmaar

T: 072-5154620

M: 06-18912523

F: 072-5153884

E: Kahraman@colletalkmaar.com 

BTW-nummer: NL01037957B01

KvK 74880136

Algemene voorwaarden (klik hier).

  • e-mail