© 2018 Collet Alkmaar | disclaimer | privacy statement | Ontwerp Buro Botz

Kubilay Tülü

Civiel

 

Kubilay Tülü heeft civiel recht en fiscaal recht gestudeerd de Universiteit Leiden en Universiteit van Amsterdam. Na zijn studie heeft hij eerst bij een middelgroot belastingadvieskantoor gewerkt, waarna hij is overgestapt naar de advocatuur.

 

Hij voert een algemene civiele praktijk, waarbij hij zich met name heeft toegespitst op het contractenrecht, beslag- en executierecht, arbeidsrecht, huurrecht familierecht (echtscheidingen, boedelverdelingen, alimentatie) en incassozaken. Mede vanwege zijn fiscale achtergrond en ervaring adviseert en procedeert hij ook (voor) ondernemers.

 

Sinds 2018 houdt hij kantoor bij Collet Advocaten Alkmaar alwaar hij zijn praktijk voor eigen rekening en risico uitoefent.

 

K. Tülü is gezamenlijk met de andere advocaten van Collet Advocaten Alkmaar verzekerd voor aanspraken vanwege beroepsfouten bij de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar AON. Hij beschikt momenteel niet over een derdengeldenrekening en kan daarom geen derdengelden ontvangen.

 

Klachtenregeling

Daarnaast heeft hij een eigen kantoorklachtenregeling (klik hier voor de klachtenregeling).

Wanneer u ontevreden bent over de kwaliteit van de dienstverlening of over de declaratie kunt zich wenden tot de klachtfunctionaris mr. J. Wedemeijer (072-5154620).

Algemene voorwaarden (klik hier voor de Algemene voorwaarden).

Tülü Advocatuur

Luttik Oudorp 80

1811 MZ, Alkmaar

telnr.: 072-5154620

fax: 072-5153884

email: tulu@colletalkmaar.com

BTW-nummer: NL146892573B01

KvK 54527856

  • e-mail