Kubilay Tülü

KT1.JPG

Kubilay Tülü heeft civiel recht en fiscaal recht gestudeerd de Universiteit Leiden en Universiteit van Amsterdam. Na zijn studie heeft hij eerst bij een middelgroot belastingadvieskantoor gewerkt, waarna hij is overgestapt naar de advocatuur.

 

Hij voert een algemene civiele praktijk waarin hij zowel particulieren als ondermeningen bijstaat. Hij heeft zich toegespitst op het contractenrecht, beslag- en executierecht, arbeidsrecht, huurrecht familierecht (echtscheidingen, boedelverdelingen, alimentatie) en incassozaken. Mede vanwege zijn fiscale achtergrond en ervaring adviseert en procedeert hij ook (voor) ondernemers.

 

Sinds 2018 houdt hij kantoor bij Collet Advocaten Alkmaar alwaar hij zijn praktijk voor eigen rekening en risico uitoefent.

 

Kubilay Tülü is gezamenlijk met de andere advocaten van Collet Advocaten Alkmaar verzekerd voor aanspraken vanwege beroepsfouten bij de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar AON. 

 

Hij heeft eigen kantoorklachtenregeling (klik hier).

Wanneer u ontevreden bent over de kwaliteit van de dienstverlening of over de declaratie kunt zich wenden tot de klachtfunctionaris mr. J. Wedemeijer (072-5154620).

Hij is initiatiefnemer van de website www.ontslagkompas.nl die u kunt bezoeken voor al uw vragen over het arbeidsrecht.

Mr. Tülü heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Algemene praktijk (Burgerlijk recht)        

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Tülü Advocatuur

Luttik Oudorp 80

1811 MZ, Alkmaar

T: 072-5154620

M: 06-14439264

F: 072-5153884

E: tulu@colletalkmaar.com

BTW-nummer: NL1468925B01

KvK 54527856

Algemene voorwaarden (klik hier).

  • e-mail